Friday, 27 July 2012

Ramadhan :) Trial :/


Assalamualaikum. Hello, annyeong stalker! Heeee. Hari nih dah masuk hari y ke-8 kita berpuasa di bulan y mulia penuh barakah ini. Harap-harap amalan kita semua sebagai umat Islam sepanjang bulan Ramadhan nih diterima dan diberkati Allah hendak nye. Amin :) Ehemm, ade gaye macam pensyarah Universiti Al-Azhar tak? >< Ohh, kay. JOKE :D LOL. Eh? Camne puasa? Okay? Takkan ade y dah ponteng kut, kalau perempuan takpa lah. Hewhew.
     Kay, act aku nak habaq kat hampa semua. Aku ade trial PMR next week. Mohon sesangat, tolong doakan kejayaan aku. Boleh? Di bulan y mulia lagi penuh keberkatan ini, marilah sesame kita tolong mendoakan saudara nye y tengah takut nak menghadapi trial ini Berjaya dan dapat menggapai cita-cita dia. Amin >< hehehehhee.
    Ehh, PMR candidates! Korang taktakut ke? Takseram ke? Taktakut ke? Takseram ke? Taktakut ke? *bila nak habis* hee. Seriously, wa takut gilaa. Coz, aku aku belum menguasai penuh semua subjek. Lagi-lagi Sejarah. Aiyooo, nak menghafal pun payah, apalagi nak memahami. *puihh* SEJARAH. Dengar perkataan tuh pun mate aku dah kelip-kelip. Bace buku? HAMPEH! Baru nak bukak, kepala dah angguk-angguk -.- Ape nak jadi pun aku taktaw.
    Subjek y lain aku rase okay dah kut. Tinggal mantapkan jelah. Harap sangat dapat buat y terbaik exam tahun nih. Especially, PMR. Pleasee korangggggggggggg, please doakan aku. Aku pun doakan kejayaan korang di dunia apath lagi di akhirat :)
    Ini jelah entry aku kali nih. Sikit jee kan? Yelah, aku tulis entry nih pun sebab dah lama tak update. Kang nanti berhabuk banyak sangat, susah pulak aku. Kan? >< Wish you guys wish me luck. Annyeong, Assalamualaikum :)