Monday, 7 May 2012

Demam Mengejut ? -.-


Assalamualaikum . Hye guys ! whats up ? heeee , nak tanye lah korang pernah kena demam mengejut tak ? I means demam tuh datang tetibe jee macam banjir kilat . sekejap jee dalam 1 hari dah okay . ermmm , pernah ? Act , aku tengah mengalami demam ‘mengejut’ nih . Harhar *boleh ketawe lagii . Kay , I think I’m okay now just felt a bit dizzy . Aku kena demam time kat sekolah tadi taw . tetibe time nak buat presentation subjek Geo terus demam . Act , bukan time cekgu panggil tuh aku baru rase demam nye , but before that aku dah rase dahhhhhhhhhhhhh , tapi dok diam jee . ehh jap , aku na say sooooorryyyyy gilaa tahap gaban kat geng Geo aku tuh coz aku tak ikut sesame buat present tadi . Sorry taw ? *puppy eyes* Nih nak cerita nih , tadi time kat sekolah , lepas rehat tuh aku tidur jee memanjang sebab demam nih lah . Heehhe :P asyik tengok jam jee , bila nak balik – bile nak balik , jam pulak macam tak gerak-gerak *take a note(jam aku mati) xD then , time pukul 12.45 pm aku tersedar dari nap aku , tapii mase tuh belum bukak mate lagi , cetry dengar keadaan sekeliling , awat senyap sangat nih ? dah balik ke diorang . time tuh time subjek SAM means seni atau muzik so padan lah kan kalau kelas senyap semacam coz budak muzik dah blah dari kelas n budak seni semua nyeeeeee baik . senyap jee . nasib aku tak terlanjur tidur , kalau tak gerenti tinggal aku sorang jee kat dalam kelas tuh -.- tengah berat berat kepale nak bangun , tetibe perut berbunyik pulak . duuhhhhhhhhhhh -,- SPOIL . nasib bawah meja ade keropok lekor beli kat kantin time rehat . taa sempat makan time rehat , subjek BI dah muleeeee -.- Aku pun dengan muka demam nyee makan keropok tuh dengan selambe . time tuh cikgu kat depan . HAHA. Dulik ahhh :P *Sorry cekgu :D dahh makan makan gitu time seni pun habis , budak muzik pun balik . time PI aku buat muka toye jee , salin nota pun macam nak taknak jeee =.= ehh , kire okay ape , kalau korang demam macam aku nih , nak ke salin nota ? Bagus lah sape y nak tuh . Untunglahhhhhh :DD Sebenar nye aku rase demam aku nih bersebab . nak taw ? jom check out !

1. Aku rase sebab aku tidur lambat malam tadi then ngadap lappy . konon nak tengok bola *Manchester United* tapii hampeh link streaming tak jumpe lansung ! -..-

2. Pagi tadi hujan . Act , aku p sekolah naik kereta , tapi terkena hujan jugak time nak masuk kawasan sekolah tuh :P HARAP MAKLUM :D

3. Parents aku btaw y jiran aku meninggal dunia tadi pagi *Please take a note(rumah y ke-40 dari rumah kita also jiran kita , so jiran that I means is not jiran sebelah rumah . okay ?) Mintak korang *umat Islam y bace entry aku nih sedekahkan Al-Fatihah . Thanks ! :)
4. Aku ade cakap kan kat atas tadi hari nih aku ade subjek BI . haaaa , time BI kitorang p library like always . time kat library tuh aku dah rase pening-pening . macam biase , aku kalau ke library aim aku dekat surat khabar , memang dah jadi tabiat aku . sebab ape nak surat khabar . Hey , nak bacelah ! HAHA. Act , bace m/s belakang jee . SUKAN . kan malam tadi MU main kan , so hari nih mesti ade berita fasal kemenangan diorang . tapi y membuatkan pening aku membuak-buak nih bila aku bace keputusan EPL sekarang , paper tuh info kan y mata MU just 83 ! TAK ADIL punyee surat khabar -.-
5. Lastly , pagi kan hujan . so , cekgu pun mase tuh macam masuk tak masuk jee . sedang aku membebel , classmate aku sorang nih datang kat tempat aku then cakap ‘Hawa , tolong mintakkan duit sorang dalam RM1.00 untuk keceriaan kelas , boleh ? :DD *tolong jangan terasee :P* HAHA -.- duit lagi ? duit lagi ? seriously , aku dah penat kutip kutip duit , tapi memandangkan ini tugas aku y cekgu amanahkan takkan aku nak buat bodo jee kan ? then , okay lah . nanti aku pungutkan . Hal ini y menambahkan keserabutan pala otak aku =.=

But , now I’m felt more better than time kat sekolah tadi n aku rase 85% aku dah recover . Alhamdulillah :) n esok kena sekolah . just that , k.baii . Annyeong
.

Lots of Love – Cikk Awe .

0 panda(s):

Post a Comment

Gomawo chingu~!!