Friday, 4 May 2012

Benci sangat ke kat MU ?


Assalamualaikum . Hye guys ! Alhamdulillah tugas aku kutip duit minggu nih dah selesai , thanks to my classmates sebab sudi bekerjasama dengan aku even ade y degil nak bayar aku still ‘pakse’ jugak :DD *kay , ayat skema nak mammpos -.—nak tanye nih , nak tanye nih *muka cute* sape sini fans MU ? Ade tak ? Fehhh , banyak nyeeeeee :DD HAHA. Kay , korang ade tengok match diorang tak ? erm , hari Selasa lepas vs. man City ? tepuk tangan sape y tengok ;D Aku nak habaq kat korang y aku nih salah satu fans MU ! :D Aku ….. aku minat MU bukan sebab pemain nyee handsome , sebab kalau nak kate handsome tuh , Superman aku lagi handsome dari diorang :P kan ? Aku tetap sokong diorang even dia kalah sekalipun . kenape ? sebab kalau kita benci or menyampah after diorang or I means _________ kalah , itu tande nyee kita nih Bukan fans diorang . Kalau kita penyokong setia , rase benci memang tak patut ade dalam diri kita , ye dop ? Kay , sebenar nyee aku bukan nak bahas benda nih . Aku nak say something about MU Haters . Kenape mesti wujud haters and so all ? why ? Are they envy coz their team can’t make their fans proud of them ? Arghhhhhhhhhhh , mitchigasah ! I don’t know what to say , kay right . pe fasal ekk dok benci-benci sama Manchester United . Diorang pernah buat salah ke kat ampa semua ? *Dedicate to alls MU Haters -.- Hampa taktaw pape , taw nyee just membenci orang lain jeh . JELES KOT :P then kalau kalah , bukan main sorak-sorak sampai nak mampus . Ergggggh , geram gilaa aku -,- MENYAMPAH SIOT , rase macam nak bagi kick BERbayar jee -..- Erghh , aku macam nak buat group ANTI MU HATERS jee lah . haaa , a few days ago ade some1 kawan internet aku , dia fans MU tapi lepas MU kalah 1-0 *1-0 jee kut -.- dia terus cakap y dia tuh BENCI kat MU . ehh ? patut ke macam tuh ? Ini tidak adil , tidak adil bagi United :’/ tak layak betul dia di panggil fans , patut kerat 15 campak laut Sumatera jee lagi bagus . HAHA . erm , erm … Ape lagi ekk aku nab taw . Ohh , kay . Aku nak wish all the best to Man Utd and good luck or break the leg * not BREAK the leg , Okay ? :D k.baii . Assalamualaikum :)

0 panda(s):

Post a Comment

Gomawo chingu~!!