Tuesday, 24 April 2012

Luahan Hati seorang Gadis - PART 1

Assalamualaikum . AnnyeongHaseyo .. Jyeeahhh , MU power lha semalam . Awesome beb ! Ohh Rooney hebat lha kau :DD HAHA. Kay , cukup fasal bola . Entry aku kali neyh na habaq sikit kat kauOrang y aku kecewa dengan SEGELINTIR remaja pada era G.L.O.B.A.L.I.S.A.S.I neyh . *except aku xD Kay . Aku na tanye kauOrang , korang pernah di caci ? di hina ? di maki ? di pulau ? n sekutu dengan nyerr ? Kalau pernah , sila angkat kening ;D then , aku na tanye korang y pernah di ape-ape like what I said tadi Ape perasaan korang time benda tuh melanda korang ? geram ke ? sedih ke ? benci ke ? rilex ke ? atau taa rase ape-ape ? Tipu lha ken kalau korang taa ade rase ape-ape , kalau cenggituh wa jamin Confirm korang ade masalah kesihatan . Dah dah p cepat jumpe Doktor , bahaye tuh xD Habis fasal Doktordoktor , Korang pernah kene ken . Jangan terperanjat , aku pun pernah kena jugak . Aku geram betul lha dengan makhluk Allah neyh . Dia boleh caci-caci aku , taa kire lha dorang caci kat public ke , twitter ke , face to face ke , facebook ke , blogger ke , y penting dorang neyh memang dah buat aku keciwa . Aku taw lha kau BAIK , PANDAI , CANTIK , HANDSOME , n blaablabla … -.- kau egt kau blaablabla tuh dah cukup HEBAT sangat ke na kutuk-kutuk aku , caci-caci aku . Weyh , kau kalau taa puas hati kau datang jumpe aku face to face lha dude . Main belakang apee citer KAWAN ? Aci ke beb ? -,- hhuh ? neyh y aku rase macam na bagi kick free . kang aku kick kau macam Rooney semalam baru kau taw erti penyesalan -..- Aku bet ramai classmates kau y dah kena mulut longkang kau tuh . Oppps , Sorry to Say lha dude :DD Kay , aku geram gilaa . neyh tengah sabar neyh , harap hati aku masih kuat terima CACIAN dari KAU wahai makhluk Allah S.W.T y setaraf dengan aku . ken kalau aku bagi cermin kat kau melampau pulak ken ? lagi pun membazis duit aku jee . Baik kau p tenung wajah kau puas-puas depan cermin kat rumah kau . taa pu kat public toilet coz aku rase kau taa ade cermin lha kut kat rumah xP HAHA. Ape pun wa na kasi taw sama lu y ciptaan Allah tuh semua nyerr setaraf weyh . INGAT TUH -.- Jangan sampai dah terlajak baru terngadah . TERLAJAK PERAHU BOLEH DIUNDUR , TERLAJAK KATA BADAN BINASA J Salam .
Lots of LoveCikk Awe .

0 panda(s):

Post a Comment

Gomawo chingu~!!