Saturday, 24 March 2012

Jadi PMR Candidate susah . ye ke ?




Assalamualaikum . Annyeong yeorobun :D hows your day today ? rite , mesti homework tengah tinggi menggunung-ganang ken ? lagi-2 y PMR candi tuh , mesti bertimbun gilaa . ken ken ken ? :P rileks lha beb , tuh baru sikit , masih banyak y cekgu na bagi taw :P Kau tunggu ajee lha . Nyiahhaahaaaaaaaaaaaaaaa (gelak sopan) *sopan ke ? aku rase kalau kauOrang dengar pun lari agak nyerr , egt ken Pontianak mengilai ken ? -.- Entry aku kali neyh macam best jee bunyi nyerr . bace title tuh , haa . Hari neyh aku na mengupas *cehhh , cakap megupas macam na mengupas bawang jee -..- fasal PMR Candidates . Sebelum tuh , I want congrates my sis coz dapat result terbaik walaupun tidak y Terrrrrrrrrrrrrrrrrbaik , kira okay apee ken , drpd memuas ken ? Kakak aku dahh lepas , aku ajee lha y masih tertinggal di Bangku Sekolah -,-‘ Apee ken daya , sudah lumrah alam :3 Okay , sudah . cukup . Aku na tanye kauOrang , sapee kat sini y PMR Candidate ? kalau ade tepuk dahi *dah sah-2 taa ade y jawab soalan aku --‘ Keenape dahi menjadi pilihan aku ? JYEEEAAH , sebab aku na sedar ken kauOrang y masih belum sedar y kauOrang tuh PMR Candidate . ada faham ? kay , aku ulang . PMR CANDIDATE .
pejam celik pejam celik , dah na masuk bulan April , PMR makin datang kat kite , kauOrang taa takut kee ? :/ taa seram kee ? – erm .. kebyk ken candi m’pcayai statement “JADI PMR CANDIDATE SUSAH” keenape ? mesti coz homework y tinggi membukit-bukau ken ? lpas tuh , gerenti extra class hamper setiap hari adee . homework tuh boleh d’kate ken setiap mata pelajaran adee ken ? kay , na jadi orang senang , cemerlang , berjaye bukan senang . usaha tuh perlu adee ken ? kalau taa ade usaha , datang sekolah hari-2 taa consen time cekgu ajar taa gunee jugak ken ? bak kate pepatah , ‘bersusah-susah dahulu , bersenang-senang kemudian’ so , sebena nyerr bukan susah pun jadi candi , macam makan candy*gula-2 tuh xP jee … alaa , setakat homework ciput macam tuh taa ken taa boleh siap kut ? memey lha homework tuh jadi BERlambak coz kauOrang suke tangguh-2 ken kije . cube semangat siket time wat homework tuh , baru lha usaha name nyerr :DD n then aku na pesan neyh , kalau cekgu kauOrang wat extra class , datang lha . kalau malas sekalipun na belajar , kesian lha siket kat cekgu tuh , sanggup taw dye datang jauh-2 dari rumah just na bagi ilmu kat kauOrang taw . Okay then , good luck for your PMR n please . wish me luck too , neh ? gua na out dulu , renung-2 ken dan selamat beramal :D
- Annyeong , kamsa for the time b
# err , kejap-2 . Nah neyh . Aku baru edit , FRESH lagi tuh :P
e

0 panda(s):

Post a Comment

Gomawo chingu~!!