Thursday, 15 March 2012

Harimau Muda lemah ? Opcoz NOT !

Assalamualaikum n hello readers ! entry aku hari neyh na komen sikit fasal Skuad Harimau Muda neyh . Okay , ramai y beranggapan bahawa Harimau Muda skg neyh dah taa hebat , dah lemah , dah taa kuat , dah taa boleh mengaum macam dulu n etc. ye dop ? Kay , sape y otak nyerr fikir camtuh , baek kauOrang buang jauh-2 . Act , diorang neyh hebat taw sebena nyerr J sape sangke diorang terpilih untuk main bagi kelayakan Olimpik London y akan dtg nanti . Bukan senang na dapat peluang camtuh taw you ollz . kauOrang ade ? taa dea ken , taa dea ken ? :3 Walaupun diorang taa menang n taa dapat mate langsung bukan bermakne diorang tuh taa power . Bukti nyerr , diorang menang time SEA Games kat Indonesia tahun lepas . Kire hebat ape ? Kay , malam tadi Malaysia lawan Syria ken ? *Sapee taa tengok diamDiam xP ermmm … diorang taa menang tapii aku Nampak kesungguhan time diorang main tuh . Lagi-2 si Kapten si Fakrii Sakraani tuh *ntah betul ked op aku eja name die neyh xD Walaupun kalah n taa dapat mate langsung , bagi aku diorang tetap AWESOME ! kau taw keenape ? taa taw ken ? Diorang neyh harapan Negara taw , bukan Negara Indonesia , Singapore , China n etc. tapi harapan Negara Malaysia taw . MALAYSIA . haa kau , sape y cakap dia neyh lemah ? meh sini aku suap ken kau ngan aku punya kasut y berukuran 23 inci neyh . Nyiaahhaha :D Okay , Harimau muda tetap hebat , tetap kuat , tetap mantap n y paling penting diorang neyh tetap COOLS ! Auuuuummmmmmmmmm xD Lastly , aku teregt kate-2 si pengulas sukan RTM , Zainal Abidin ‘Jangan Bersorak jika mereka menang jika kita mengeluh ketika mereka kecundang’
- ANNYEONG

0 panda(s):

Post a Comment

Gomawo chingu~!!