Tuesday, 13 March 2012

FANTASTIC BABY - BIG BANG

Assalamualaikum J Hello n hello to you ollz *aihh , gedik dah -,- Lalallaala , Kay . Hari neyh aku na share sikit kat kauOrang pasal … *pandang atas semua , bace title tuh xD . Urmmm , okay Dah bace ken ? Kay , tuh sebenar nyerr lagu Big Bang y terbaru , ehemm . maksud aku PAAAAling baru *kowt  . Cop-2 , kauOrang kenal dop sape Big Bang tuh ? sape y taa kenal weyh , band neyh famous woooo :3 alaaaa , band KPop y ade ‘naga’ tuh :D *p/s: kalau kauOrang taa taw cepatCepat lha search kat google eah ? HAAHHA. Kay-kay , lagu neyh sebenar nyerr aku taa suke sangat , maklum lha masih FRESH gituh xP tapi aku na share jugak ngan kauOrang y belum taw si Big Bang neyh released lagu baru . Act , diorang neyh dah released 3 drp. 6 lagu dari new album ‘ALIVE’ diorang . Setakat neyh y aku taw 3 jee lha kowt . First , Blue .. lagu neyh pun aku taa gemar sangat . Second diorang released lagu Bad Boys , haaaa neyh na habaq kat hampa semua . Aku suke lha lagu neyh , best lha weyh ! seriously *pade sape y taa minat KPop aku taa taw na cakap apee lha :3 Lagu y ketiga , y tadii aku cakap lha Fantastic Baby . 3 lagu diorang . Fuhhhh , dalam mase sebulan kowt jadi top lagilagi kat KPop charts , siap kalah ken Miss A . Lagu Touch diorang tuh *Miss A . hebat taa hebat ? xP Bukan tuh jee , time kat Inkigayo pun lagu diorang menag beb X] Haaaa , neyh aku na share mv Fantastic Baby ngan Bad Boys kat kauOrang , ENJOY ! *p/s : pade sesiape y tanak tengok dari blog aku sila lha ke laman Youtube sendiri . Okay ? daa Wassalam


Bad Boys


Fantastic Baby


0 panda(s):

Post a Comment

Gomawo chingu~!!