Wednesday, 30 November 2011

♥ DBS ;)

:: Assalamualaikum . hye-hye-hye ! whats up ? something new ? share with me >< Okayy , neyh cek na habaq cikett kat hang *Utara pulekk -.-
Semenjak 2menjak 3menjak 4menjakk neyh , ramai orang DEMAM BOLA weyh . betul . yewlha kenn . Malaysia menang time Sukan SEA tuhh . haa . naeek gila lha pendudukk-II Malaysia . haa ? bangge taa ? bangge taa ? Mesti lha . yewlha kenn , kitee sume an ikut prinsip 1 Malaysia . cheewah ^_^
Semenjak Harimau Muda menang tuhh , pergh sumee minat att Pemainpemain Bola Sepakk tuhh . TERmasuk aku lha weyh . y taa penah tengok bola puns bolehh letak DP Facebook pic pemain-pemain Bola Sepak . Maju dahh weyh . GILA err .
  

 

Okkay guys , dalam byk-II pemain Harimau Muda , u ollz minat cpee ? Kalau Akuu , minat Wan Kecik . HAAHHA. ;) pic neyh akuu curik kat DP Pages dyea . Sorry abg Kecik , taa mintakk izin >_<  I like his style when he play , so stylish . Whooo ~ I'm veryy glad if I has bro like him . Atooto T-T  Papehal puns , GOOD LUCK to you n your team . Do The Best . I will Support u , walaupun Kau taa Kenal Akuu -.- kekeeke .. Chhaiyok Abg Kecikk *_* Mwehheehe
 

Sunday, 20 November 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!


:: Salam . hye there ! okkay , kau orang na jumlah follower meningkat secara mendadak ?
join sini ;)
- http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html



tags : all readers

Thursday, 17 November 2011

TEAM MALAYSIA AWESOME !

:: Salam . hye hye hye ! anda semua . JYEEAAAH , ;) Apee khaba pendudukk bumi ? Aku bacee entry followers semua nyerr sal BOLA-BOLA-BOLA . Okayy , harii neyh entry aku pun sal bola . ;)
Yeahh . seperti y kau orang sedia maklum , malam tadii MALAYSIA (((harimau)))  is the winner . heisyh , aku bangge gilee , walaupun just 1-0 . tapii , hakikat nyerr MALAYSIA WIN . dalam kegembiraan team Malaysia menang . aku tetap taa puas hatii bilee kekasih awal & akhir aku WAN ZAKARIA tepaksee keluar darii perlawanan di'sebab kenn asakan y di'lakukan olehh pemain Indonesia . T-T   kesiian dowkk , da lha kechikk -,- apee lha naseb . bukan tuhh jee y akuu taa puas hatii , adee lagii . Aku geram betul bilee  BADDROL BAKHTIAR di'layang kad KUNING . huhh , kapten Malaysia dahh dapat kad kuning ? apee na jadii *taa silap aku 2-3 orang dapat kad kuning . mybe pengadil mang shukee layang kad kuning kuwt >_< .Okkay , aku taa kysa cgt sebub kesalahan dyea . da lha kapten dapatt kad kuning , coach pulakk kenee keluar stadium , dudukk shameshame ngan penyokong . Alahai naseb ~ Y_Y pergh , bukan maen BERSORAK KERIANGAN lha penyokong Indonesia . naekk lemak . -..-
Papehall puns Malaysia dahh menang . na wat camneh , redha jewlha Indonesia . Bukan aku cakapp besar , tapii terima lha hakikat YAW . Okkay , bagii TEAM MALAYSIA , tunggu perlawanan MALAYSIA lwn MYANMAR .Same-same lha kitee mendoa kenn kejayaan buat Malysia . HARIMAU MALAYA BOLEH :)PEACE WATLEKK >-<"

Monday, 14 November 2011

LOVE KAU DONG HAE !

:: Salam , Hoyyy kau orang . how are you todayy ? finee ? Alhamdulillah , :))
Before aku mulee kenn , mari lha kitee bersameesame sedekah kenn Al-Fatihah buatt ayah classmate aku y meninggal padee hari semalam . Tenkiu ;)
Okkay , aku baruu lepas pasang satu lagii gadjet dekatt blog aku neyh *bilangan pengunjung on9
keyh . mang aku taa nafii kenn chun bilee aku pasang att blog aku . colour pun shame ngan blog aku . JYEAAHHH !
straight to the point , Aku na kasii taw kau orang y aku minatt gilaa att DONG HAE . BAKAL pakkwe aku tuhh , HAAHHA.
Dyea mang choomel , sangatsangat chomel . lagii chomeel darii bear aku >_< *sorry bear
Aku na share sikitt pasal dyea att kau orang

NAMA : Lee Dong Hae *LEE namee family ;)
UMUR : 25 Tahun
BORN : 15 Oktober 1986
LAHIR DI : Mokpo , Jeollanam , South Korea
GENRES : Pop , dance , R&B
WEBSITE : twitter.com/donghae861015
ASSOCIATED ACTS : SM Town , Super Junior , Super Junior-M


-Okayy , tuhh jee entry aku harii neyh . K.BOII
Assalamualaikum . peace (Y)

Saturday, 12 November 2011

Capital A

:: Salam to ollz readers . harii neyh aku boring gilaa , jiran rumah sebelah adea kenduri kahwin . tapii aku taa pegii , Okkay . aku sebena nyerr malas na datang kenduri-II kahwin neyh . aku pun tataw npea -,- z
perangai aku memang pelikk >_< HAAHHA. Okkay , juz straight to the point . aku na cite ciket pasal Capital A . kau orang mestii na taw cpee empu nyerr gelaran tuhh an ? haaaa . mai cnie , cek na habaq att hang sumo .
budhakk Capital A neyh aku jumpa/kenall att laman sosial FACEBOOK . Aku minatt dyea doe . akuu taleyh bilangg at kau orang cpee daxx tuh . So Sorry :') Aku minat caree dyea , aku na jdyy SECRET ADMIROR dyea ! even dyea taa kenal aku-,- hooo .
to Capital A :
Law kau TERbacee entri akku neyh . Aku na Kau tahu y AKU MINAT GIILAGILA ATT KAU ^____6Peace Watlekk :))

Friday, 11 November 2011

MY FINAL EXAM RESULT

:: Salam you allz . apee cer today ? sihat yaw ? Alhamdulillah , bersyukur sebub masihh d'berii kesempatan untukk melakukan aktiviti harian seperti membaca entri aku harii neyh *cheewahh >_< Okkay , semalam aku dapatt result final exam aku , Syukur result aku meningkat ^____^ *taa sia-II aku study selamaa neyh . Auuuw , sorry , semalam aku taa sempatt na update , bz gilaa . jiran aku kahwin >< Okayy , aku na share att kau orang semua tentang result aku . JOM TENGOK :3 BAHASA MELAYU : 85% A
BAHASA INGGERIS : 59% C (((drop)))
MATEMATIK : 95% A
PENDIDIKAN ISLAM : 97% A
SAINS : 80% A
GEOGRAFI : 83 % A
SEJARAH : 80 % A
KEMAHIRAN HIDUP : 78% B (((-,-")))
Result Aku : 6A1B1C ^,^

Wednesday, 9 November 2011

SELUAR KOYAK , LUTUT LUKA T-T

:: Salam , Hoyyy awkk semua . Da bacee title ? SELUAR KOYAK OMD (((OhMakDatuk))) . HAHA . cpee punye seluar y koyak ? kenapee koyakk ? Okkay-II neyh haa aku na habaq ciket att hang semuo . err , sebena nyerr .... (((seluar aku y koyakk))) koyak time att sekolahh tadii pagi ><" *shuuuttt , jangan gtaw ccpea taw ? :) neyh semue sebab men futsal att sekolah tadii pagi -,- . #perempuan men futsal ? bia betull ? HAHAA . sekolah aku lain darii y lain yawww ! ^___^  Oke , aku neyh jeniss y excited *perangai sejakk lahir . so , time lawan futsal tuhh , aku main dengan menggunakenn semangat atlet . hoooo , n then bila aku na tahan bola tuhh , tetibe aku TERjatuh . huuu , cdeyh T-T . sedarsedar jea seluar aku da koyakk . :OOO koyakk att lutut . lutut aku luka seperti di'hiris sembilu . -.- Nah , amekk kau satu harii pakai seluar koyakk >_<  Okkay lha . tuhh jee aku na habaq . BAI-II :))
*Ehh , lupe pulakk . Aku dapat gol kenn BOLA . 1GOL ^___^
K-BAII

Monday, 7 November 2011

Cleverbot

:: Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia .. how are you ? fine ? Apee ? demam ? sebab byk sangat makan daging ? heisyh , tuhh lha . orang da pesan , tapii degil . cian ... hoooo , c(: hari neyh aku na cite ciket pasal bende alah `CLEVERBOT` . bende alah neyh sangatsangat menghibur kenn . aku tataw npee , aku dapat bende alah neyh drpd Fesbuk , kawan aku share link neyh .. dyea kte best ^^ aku pun try lha .. HAHAAA , best Awokk ! :) byk kegunaan lha bende alah neyh . belajar att cnie pun boleh . kuiz pun adea , juz click jea ... hooo ~ y pleng bez bile kite chat ngan bende neyh lha , kejup cakapp BI , kejup BM , Thai , Korea pun dea . HAAHHA , terbaekkk ^____^ kau orang try lha , tapii jangan saked hati law dyea cakapp kau orang `BODOH` yee ? Okkay , bdw neyh link nyerr http://cleverbot.com/ SHELAMAT MENCUBA :)daa , SALAM .

Saturday, 5 November 2011

HARI RAYA KORBAN

:: Salam , Hoyyy semue reader-II , apee kah khaba anda ? harap sihatsihat belakee . urm , esokk dah raye . raye apee ? HARI RAYA AIDILADHA :) hoho . sempena hari raye korban neyh , na tnye ciket , anda adee wat ibadah korban taa ? kau orang korban apee ? lembu , kambing , kibas , unte ? taa kysa lha binatang apee pun . asall kau orang taa KORBAN kenn diri kau orang da lha yee , ^___^ hoooo ~ okkay , na rebus ketupat neyh , K.BAII :))
ASSALAMUALAIKUM ... ^^,

Friday, 4 November 2011

HAJAH HAWA ^___^

:: Salam , jam shudaa pun menunjukkan pukul 6:45 petang *jam blog aku gile jangan di'ikut ^___^ n aku lum mandi lagii . terukk kenn ? tutup hidung semue c(: HAHA. aku na cite cikett pasal program at sekolah aku hari neyh . pihak sekolah wat program HAJI & UMRAH , aku n daxx kelass aku sume join . mang best lha . macam p haji betul , y paling best time baling batu tuhh haa . sampai TERbaling att chegu taw . hebat kann dak sekolah aku ? kurang haja yaa amatt ! hoooo :OOO , time tawaf tuhh , pergh penat gilee . sampai berpeluh akuu . habess basah cam kene simbah dengan air garam baju aku di'buat nyerr . hiooho . sekejapp jea kite orang wat kursus tuhh n cpea y join program tuhh di'gelar HAJI & HAJAH . :)) hebat tuhh , taa sampai 2 jam da dapatt gelaran tuhh . WINKWINK ^^ so , sekarang PLEASEE CALL ME HAJAH HAWA . Nyiahhaahah *GILEGLAMOUR #menyampahh ? jangan lha , gurau jee . okkay lha . K.BAII (:

Thursday, 3 November 2011

22 CIRI PEREMPUAN M*RAH*N


‎22 CIRI PEREMPUAN M*RAH*N (COPY PASTE FROM syurgaituindah.blogspot.com)
1. Ber.
ambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew'

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam bodo kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying!

6. Kau pakai baju nampak lurah kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..

9. Macam bodo bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'

11. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka bodo

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau



bila tak ikot suruhan ALLAH..semua ni akan terjadi..
*SEKADAR RENUNGAN BERSAMA :)

Tuesday, 1 November 2011

MALANG Vs NASEB

:: Salam , hoyy ! Shelamat Hari Malang untokk diri aku sendri ><" Apee khabo ? sihat ? law taa sihat cepat-II lha g medical check-up yee . ^_^
Okayy , kenapee aku cakap hari ini hari malang bagi aku ? sebena nyerr hari neyh aku main bola jaring at sekolah . sekolah buat aktiviti sukan tok pelajar-II fom 1 , 2 , 4 . *program selepas final exam ^^ . straight to the point . aku di'lantik jadyy `WA` (Wall Attack) . peranan aku di'kire penting lha jugakk coz law takkde aku mybe dia orang taleyh maen c(: . tengahtengah aku excited main tuhh , tetibe rehat . HAHA, lawakk nyerr ~ -..- n then sambong balekk , centre bagi bola at aku , mase aku na amekk tuhh , adee pihak lawan *2 orang law taa silap tolakk aku sampai aku jatuh TERJELEPUK . eiysh . geram gilee tahapp monyet panjat ranting , dahh jatuh , diseret lagi ngan seorang budakk pihak lawan . abess muka aku berlumuran rumputrumput hijau y bertepekk tahi lembu . naseb bek taa kenee tahi lembu tuhh . NASEB Allah maseh sayangkann aku ;) . law taa habess muke aku pakai maks hijau alaa-II daun jambu . huhh -,- dahh tuh . kaki aku d'pijakk lagi ngan pihakk lawan . kau orang tengokk ? betapa kejam nyerr dia orang . chisss ! geram betul aku . menyirap darah aku . tapi , malang-II pun . team aku menang gakk . YEAYYY . Alhamdulillah ... :)) n coxx aku lawan lagi ngan team laen . wish me gud luck keyyh ? TENKIU 4 reading . luph u allz , MUAHHH
SALAM ~.~